vi erbjuder

Trappstädning Stockholm

VI GER DIG

Erfarenhet

Upplev trygghet och säkerhet med vår erfarna städtjänster.Vi har erfarenhet att utföra alla typer av städtjänster, från enkel dammning och diskning till mer omfattande hemstädning och företagsstädning. Vi är duktiga på att anpassa oss efter dina specifika behov och önskemål.

Stora & Små arbeten

Vi tar hand om allt från stora till små jobb med våra professionella städtjänster. Vi har erfarenhet att utföra alla typer av städtjänster, från enkel dammning och diskning till mer omfattande hemstädning och företagsstädning. Vårt team av erfarna och pålitliga städare är redo att ta hand om alla dina städbehov.

Miljövänliga

Gör skillnad för vår planet och din hälsa med vår miljövänliga städtjänst. Vi använder endast rengöringsprodukter som är miljövänliga och säkra för din hälsa. Vi är medvetna om vår miljöpåverkan och vill bidra till en renare värld genom att minimera vår användning av skadliga kemikalier.

VÅRA TJÄNSTER

Trappstädning Stockholm

Trappstädning i Stockholm är ett måste för att hålla din fastighet i toppskick. Med vår professionella trappstädning får du en ren och fräsch fastighet som är en glädje att vistas i. Vi använder oss av de senaste metoderna och teknikerna för att säkerställa att allt städas noggrant och effektivt. Våra erfarna och professionella städare har mångårig erfarenhet av trappstädning och ser till att allt blir rent och fräscht.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Blomodlarvägen 23 A, 165 70 Hässelby

Ring oss

08-94 44 24 & 073-6455002

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär