vi erbjuder

Garagestädning Stockholm

VI GER DIG

Erfarenhet

Upplev trygghet och säkerhet med vår erfarna städtjänster.Vi har erfarenhet att utföra alla typer av städtjänster, från enkel dammning och diskning till mer omfattande hemstädning och företagsstädning. Vi är duktiga på att anpassa oss efter dina specifika behov och önskemål.

Stora & Små arbeten

Vi tar hand om allt från stora till små jobb med våra professionella städtjänster. Vi har erfarenhet att utföra alla typer av städtjänster, från enkel dammning och diskning till mer omfattande hemstädning och företagsstädning. Vårt team av erfarna och pålitliga städare är redo att ta hand om alla dina städbehov.

Miljövänliga

Gör skillnad för vår planet och din hälsa med vår miljövänliga städtjänst. Vi använder endast rengöringsprodukter som är miljövänliga och säkra för din hälsa. Vi är medvetna om vår miljöpåverkan och vill bidra till en renare värld genom att minimera vår användning av skadliga kemikalier.

VÅRA TJÄNSTER

Garagestädning Stockholm

Letar du efter en professionell och pålitlig garagestädning i Stockholm? Vårt team av erfarna städare erbjuder högkvalitativa tjänster för alla dina garagestädbehov. Vi tar hand om allt från dammning till organiseringsjobb med noggrannhet och effektivitet. Vi vet vikten av ett välorganiserat och rent garage och vi ger dig det. Boka oss idag och upplev skillnaden av ett välorganiserat och städat garage.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Blomodlarvägen 23 A, 165 70 Hässelby

Ring oss

08-94 44 24 & 073-6455002

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär